Des de l’experiència de 26 anys en el sector i amb una filosofia d’empresa ben definida orientada a la completa tranquil·litat i satisfacció dels seus clients.

Puntualitat, responsabilitat, transparència, cordialitat, professionalitat, neteja, i preus justos sense intermediaris que ho encareixen són la seva millor referència. I per descomptat l’Amor pel seu treball els fa diferents.

Això es reflecteix en la fidelitat dels seus principals clients: Companyies asseguradores, entitats bancàries, Administradors de finques, Comunitats de Veïns, particulars i empreses.

D’aquí el seu nom i el nostre logo, Honran a Lakshmi, Deessa Indú de l’abundància i prosperitat entre altres qualitats.

La prosperitat i l’abundància són energies que es creen des de l’amor i la no necessitat i mai des de la por. Aquest és el seu camí…

Per què son diferents?

Ells aporten la millor solució des de l’escolta i el respecte per les persones que els contacten, mai venen des de la por aprofitant això per a un major benefici econòmic.

A Serralleria Lakshmi en l’àrea de la serralleria son experts oferim seguretat i eficiència, caracteritzada a tenir les millors tècniques d’obertura en emergències, oferint al client un servei continu durant qualsevol hora del dia, podent a més oferir al client nous sistemes de seguretat.