Portes i reixes fixes de seguretat, fabricades a mesures i en tots els colors, utilitzades tant per a habitatges com per a comerços. Aquestes portes garanteixen la durabilitat fins i tot en condicions climàtiques més dures. Estan ideades per a locals, habitatges particulars i altres.

Fabricades amb perfils galvanitzats, barrot massís de 20 mil·límetres lacats al forn, proveïdes de panys de seguretat o càmera per a vidre si es desitja.

Sóc autònom des de fa 19 anys i procedeixo del muntatge i manteniment elèctric en petroquímica, indústries i centrals nuclears; Des del meu arribada a Barcelona des de Tarragona, i treballat com autònom col·laborador per a diverses empreses de serralleria d’urgències, realitzant obertures urgents i concertades de tot tipus de panys i portes, fins i tot caixes fortes. (Gairebé totes)

Als 5 o 6 anys d’estar treballant per a altres empreses (de molt satisfactòria estada) vaig decidir crear la meva pròpia companyia amb nom SERRALLERIA PORTES MAR, especialitzant-me en motoritzacions de portes i tot tipus d’instal·lacions, reparacions i assessorament a col·legues sense molt coneixement en part electrolítica de serralleria; Actualment segueixo en l’especialització abastant CERRAJERIA EN GENERAL. intentant donar un servei DIRECTE i per tant en molt bona relació qualitat preu.