Metàl·liques Grabalosa és una empresa familiar fundada l’any 1975 pel Sr. Miquel Grabalosa. La seva llarga trajectòria és fruit de l’esforç i el treball constant de totes les persones que formen part d’aquesta realitat i que l’han fet possible.

Amb una plantilla de més de 40 treballadors i unes instal·lacions de més de 7.000 metres quadrats, s’hi treballa amb un objectiu comú: garantir la satisfacció del client final.

Metàl·liques Grabalosa s’ha especialitzat en la fabricació i la col·locació de tot tipus de tancaments metàl·lics (portes, finestres, façanes, seguretat…), i ofereix a l’exigent mercat de l’edificació un producte de màxima qualitat que compleix el Codi tècnic de l’edificació (CTE) i el marcatge europeu (CE). A més, ha ampliat les seves competències per oferir un servei més global i proposar la solució idònia per a cada necessitat: persianes, porticons, mallorquines, tancaments de jardí, escales, baranes…

La millora contínua i la recerca constant del nostre departament tècnic en R+D fan possible la creació de productes d’una gran qualitat i solidesa, fabricats íntegrament a les nostres instal·lacions. Un tracte personalitzat i un eficient servei postvenda garanteixen la confiança i la fidelitat dels nostres clients i ens permeten seguir essent una empresa de referència dins del seu sector.