L’empresa Portes Morell SL, es constitueix el 1997, provinent d’una empresa familiar de Serralleria general i que es remunta més de cinquanta anys enrere.

En aquesta última etapa, l’empresa busca l’especialització en portes automàtiques, i en el servei a empreses preferentment.

Ofereixen als seus clients un tracte personalitzat i humà, amb uns resultats de qualitat molt alts, el nostre equips humà està format per 15 persones d’alta qualificació.

Empresa d’àmbit regional, la seva cartera de clients, més de 2600 en actiu, són de tot Catalunya, treballem amb multitud de Promotores d’habitatges, Constructors i Arquitectes, així com grans empreses del ram industrial, logística.

Fabriquen i monten portes basculants, corredisses, oscil·lobatents, batents i en aquests últims temps, estem apostant fort per la instal·lació de portes seccionals i ràpides.

Compten a més, amb un departament especialitzat en Manteniments i serveis integrals a Pàrquing, als quals se’ls ofereix així mateix tots els serveis de portes, provinents de la serralleria.

A nivells econòmics, la seva empresa es troba en un punt de creixement important, que demostra sens dubte els nivells de facturació aconseguits en els últims anys, doblant la facturació de 2003 a 2005, esperent complir els objectius aquest any, millorant si cap dels resultats del any anterior.