Durant gairebé 60 anys han fabricat portes per als seus avis i els seus pares, ara fabriquen portes per a vostè … i ja estan pensant en com seran les portes que faran per als seus fills.

Per a ells, a Mansergas, fer portes no és un joc. Pensen, dissenyen, construeixen i instal·len portes segures, silencioses, ràpides i elegants, pensades per durar moltíssims anys de servei irreprotxable.

Deixeu-vos contagiar de la seva passió per oferir-li, el que sens dubte possiblement és el millor producte del mercat amb una relació de preu adequat, gràcies a la nostra enorme capacitat de producció i l’eficàcia de la nostra gestió.

No ho dubti, la seva passió i la seva raó última d’existir és afrontar cada projecte oferint la nostra prestigiosa vasta experiència, en un catàleg de solucions pròpies exclusives i patentades, que abasta des de les modestes solucions per a petites portes de garatges particulars de gran fiabilitat, fins sofisticades implementacions d’exquisit disseny en els materials mes nobles en els entorns més complexos, passant per producció massiva per a grans sèries i exportació internacional.

Durant aquests anys, desenes de milers de portes escampades pels cinc continents els avalen, vostè els coneix, al llarg de la seva vida ha creuat altres tantes desenes de milers de vegades per innombrables portes construïdes per nosaltres, ens ha visitat ja en travessar els fingers dels aeroports, les entrades dels supermercats, les portes dels pàrquings, en entrar en els comerços, en visitar els museus i els bancs.

Han sabut reafirmar el significat a paraules com formalitat, serietat i compromís. Algunes de les  solucions en tancaments, com ara els comandaments d’obertura i tancament remots, només estan disponibles en el mercat sota la nostra supervisió. De la mateixa manera, les seves solucions no queden desemparades i disposen de tot el potencial d’assistència tècnica post venda que ofereix la seva organització en un temps de resposta récord.