Serralleria Carles Pou, és una empresa amb una trajectòria de més de 16 anys d’experiència.

Està composta per un equip de professionals en el sector de la serralleria i fusteria d’alumini, amb àmplia experiència i formats en la seva empresa. Destaquen principalment per la responsabilitat i els nivells d’exigència amb els quals realitzant els treballs que  s’encarreguen.

Donen servei a particulars, empreses i organismes oficials, oferint al client un tracte personalitzat, amb totes les garanties en materials i serveis. Realitzen obres per Mercadona, Henkel, Grifols, Coca-cola(Cobega), TMB Barcelona, Desmontes y Construcciones Romero, Obres i Promocions Lloret, Ferramar, Grup Amargant… El seu àmbit d’actuació abasta totes les províncies ja que avui dia les distàncies no són un impediment per poder treballar en altres comarques mes allunyades d’ells

L’activitat principal de l’empresa és la fabricació i instal·lació de tancaments metàl·lics, tant de ferro, alumini i acer inoxidable, fabricació de portes, finestres, reixes, escales, baranes, mampares de bany, mosquiteras, mallorquines, pèrgoles d’alumini, automatització de portes, persianes…i una llarga llista d’altres productes.