La seva empresa es diu Serralleria LockMaster® i ofereix servei de serrallers Barcelona en un radi d’aproximadament 40 quilòmetres de la ciutat comtal.

Sempre envien  a serrallers Barcelona pertanyents a la zona més propera a la seva ubicació i apliquen la tarifa com d’un serrallers Barcelona de barri es tractés.

Ofereixen la seva ajuda a domicilis, empreses, comerços, oficines, comunitats … En definitiva, a tot aquell que necessiti resoldre qualsevol problema relacionat amb portes, panys, persianes en comerços i habitatges etc.

Ofereixen tots els seus serveis de serralleria en tots els barris de Barcelona així com en totes les localitats de la província de Barcelona abastant un radi de 50 quilòmetres a la rodona sense cost addicional. Es trobi on es trobi un manyà arribarà al seu punt de trobada en tan sols 25 minuts en aquells serveis urgents i en l’horari que necessiti per a aquells clients que requereixen del seu servei a una hora concreta. Els seus serrallers s’adapten a les exigències dels seus clients pel que fa a l’hora per realitzar el servei de cada a oferir un servei còmode i de qualitat.