Silca no representa simplement una marca: és una aproximació al mercat, un interès constant i intens cap als estàndards qualitatius del producte i sobretot una garantia d’innovació i qualitat per als que treballen en el món de la duplicació.

El model de negoci de Silca està constituït per una combinació única d’elements diferents: presència de llocs de producció a tot el món, àmplia gamma de producte altament innovadora i una distribució molt estesa garantida per una equilibrada xarxa de canals de distribució directes i indirectes.

És gràcies a aquests elements distintius que Silca pot actuar com un veritable Partner global en la duplicació a tot el món.
L’àmplia gamma claus i màquines duplicadores, disponibles tant per als serrallers professionals com per als operadors industrials, converteixen en un punt de referència del sector.

Una història consolidada amb productes d’èxit i l’alta atenció dedicada a la investigació per brindar no simples productes, sinó veritables solucions integrades, ha permès desenvolupar nombroses i qualificades relacions de co-engineering amb els productors industrials del sector automobilístic i amb els Productors de Panys .

L’activitat principal de Silca està representada per la producció de claus en brut.
La gamma de claus en brut és la més completa i actualitzada en el món, amb més de 60.000 articles diferents dedicats a qualsevol tipus d’utilització: des d’avions fins casellers postals. Cada dia s’afegeixen dues claus noves a la gamma de claus Silca.

La gamma de màquines duplicadores  abasta des de la producció de màquines duplicadores i els seus accessoris, fins a la producció de sistemes de producció i duplicació personalitzats, semi-industrials i industrials, dedicats a la Indústria de les Panys i Automobilística.