Fabricants des de 1946

Tallers Trepat fa més de mig segle que, amb la seva marca JUSTOR, treballa constantment per tal d’aconseguir una posició de lideratge com a fabricant de frens retenidors, tancaportes i frontisses amb molla.

El seu equip orienta el seu treball per a mantenir la màxima fidelitat dels seus clients, i això ho aconsegueixen treballant amb uns criteris d’alta qualitat que els permeten obtenir una línia de productes totalment garantits i de perfectes acabats.

Història

Valentí Trepat i Mañosa va fundar Tallers Trepat a l’agost de 1946 en un petit local de Barcelona. Inicialment, va dedicar la seva activitat al desenvolupament de maquinària tèxtil al costat del seu pare Josep Trepat i Marcet.

Transcorreguts deu anys, Valentí Trepat va començar a pensar en un altre tipus de producte. Va detectar que als fabricants espanyols d’ascensors els faltava un fre retenidor per a les seves portes i va analitzar el millor model d’aquestes característiques que es realitzava a l’estranger. I no va parar fins a desenvolupar-ne un de més perfeccionat. Aviat es va dictar una normativa que obligava a què tots els frens retenidors per a portes d’ascensor fossin metàl.lics, com els de Tallers Trepat.