Tallers Icart, va ser fundada l’any 1945 per Lluís Icart i Godayol. En els seus inicis, la seva activitat és bàsicament la reparació de motors elèctrics per a l’automoció, des de les seves instal·lacions ubicades al centre de la ciutat de Granollers.

Posteriorment, amb Josep Icart i Lamarca al càrrec de l’empresa, Tallers Icart es traslladà al carrer Corró de Granollers. La pròpia evolució industrial de la comarca portà a la empresa a ampliar la seva oferta de serveis, i en la seva activitat inclou la reparació de motors elèctrics industrials en general.

Als anys 80, Toni i Lluís Icart i Rovira s’incorporaren a la direcció de l’empresa, el que permet a Tallers Icart especialitzar-se en una amplia gama de serveis.

L’any 2001, Tallers Icart es traslladà a les actuals instal·lacions. La nova ubicació permet a la empresa, Tallers Icart, dotar-se de la infraestructura i les tecnologies de servei necessàries per tal de desenvolupar eficientment les seves habilitats operatives i els coneixements tecnològics en la reparació de motors elèctrics.