Torrente Tecno Industrial és una empresa especialitzada en la protecció contra els efectes dels llamps.
L’empresa disposa d’unes instal·lacions ubicades al centre de Barcelona i uns clients que inclouen organismes oficials, empreses privades, comunitats de propietaris i particulars. Torrente Tecno Industrial s’ha posicionat en el sector del parallamps oferint a tots els seus clients atenció personalitzada per a cada projecte amb la màxima professionalitat.
La professionalitat, la confiança dels clients i l’esforç de superació constant, són les directrius bàsiques de Torrente Tecno Industrial en els seus més de 145 anys d’història.

L’origen de l’empresa es remunta a l’any 1860. el seu fundador fou Josep Sebastià y Sellerès. Josep Torrente Cereza, besavi dels actuals propietaris, va entrar a treballar a l’empresa del Sr. Sebastià, com a aprenent. Després d’uns anys va comprar el negoci al Sr. i Sra. Sebastià, pagant-los de forma vitalícia. Això va ocórrer el 29 de gener de 1889. Josep Torrente Cereza fou membre de la junta directiva de l’Exposició Universal d’Indústries Elèctriques de Barcelona el 1917.
Des dels inicis del negoci, la seva empresa ha estat constantment agremiada, essent en l’actualitat la primera en antiguitat del Gremi de Serrallers de Catalunya i la tercera del Gremi d’Electricitat, fet pel qual ha rebut diversos reconeixements. L’any 2000, l’Ajuntament de Barcelona concedí a Torrente Tecno Industrial, la placa situada davant de l’establiment en reconeixement a la seva aportació a la ciutat de Barcelona i a la seva antiguitat.

Entre els anys 2002 i 2004, es modernitzaren la totalitat de les instal·lacions, adequant-les a les noves exigències del mercat, aportant confort i seguretat a tots els que hi treballen així com als seus clients. També durant aquest període es va realitzar una escrupulosa restauració de tots els elements de mobiliari de la botiga, recuperant el mateix aspecte que tenien en la seva fundació.
Fidels a una filosofia corporativa que prioritza la qualitat de la feina i el compromís constant amb els clients, Torrente Tecno Industrial és en l’actualitat una empresa de referència en el camp dels parallamps tant entre particulars, empreses privades i organismes oficials.