Fundada l’any 1995, amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la ferreteria i en concret, la serralleria i combinant-ho amb el treball en el camp de les reformes, l’empresa TOT HARO S.L. es consolida i defineix com una empresa de SERVEIS de serralleria i de reformes, de qualsevol tipus d’edificació.

La filosofia de treball resideix en el compromís que van adquirir com a empresa per dotar als seus clients d’una màxima seguretat en les seves llars, negocis, comunitats … i un millor confort i qualitat de vida gràcies als seus serveis de serralleria i reformes en general.

Aquest compromís no seria possible si no comptéssin amb una àmplia experiència en el sector de la serralleria i reformes que els avala i amb un equip de treballadors qualificats que faran de la preocupació del client per la seva seguretat i confort seva virtut i objectiu.

Per a això, compten amb un equip de professionals que li proposaran solucions i noves idees ràpides, eficients i de màxima qualitat, sense oblidar un preu competitiu dins el mercat. Poseu-vos en contacte amb ells i expliquils les seves necessitats i preocupacions, i li faran un pressupost a mida sense cap compromís per part seva.

Finalment, no hem d’oblidar que és tan important oferir el millor servei als seus clients com cuidar el tracte personal que estableixen amb els mateixos.