Porten en el tema de la serralleria i la seguretat física més de 15 anys, ampliant cada dia la nostra cartera de clients.

La professionalitat, competència i compliment de les seves polítiques fa de TU CERRAJERIA la empresa líder en la qual confiar per a posar lluny dels “amants de l’aliè” el que més aprecia.

Estan situats a Barcelona, en el barri de la Marina (Zona Franca), però oferim els nostres serveis on faci falta en un radi de 50 quilòmetres.

Per a serveis a més distància haurien de sol·licitar cita prèvia.

Son distribuidors de caixes fortes a Barcelona, caixes fortes homologades i certificades, per a joieries, gasolineres, etc o portes cuirassades Grau 3 Grau IV o Grau V. També venen e instal·len portes blindades, amb doble blindatge i panys d’alta seguretat, amb bombillo antibumping, escut cuirassat o escut blindat, fins i tot amb combinació codificada magnètica o detecció anticipada.

Fan còpies de claus a Barcelona, venda e instal·lació de panys, bombillos, escuts de protecció, caixes fortes, còpia de comandaments a distància, molls cierrapuertas, controls d’accés. Tot el relacionat amb la seguretat, de la llar i del seu local.

Esperen ser el seu referent quant a la seguretat que necessita en el seu domicili o empresa.

Que vostè quedi satisfet, vol dir que li han deixat protegit.