Vols aprofitar la llum natural de la teva llar? ¿Instal·lar unes bones i àmplies finestres que aportin lluminositat al teu saló? No saps quin tipus de finestra és la més adequada per al teu projecte? Coneix els materials, formats i avantatges de cadascuna d’aquestes opcions.

L’entrada de llum exterior en una casa aporta vitalitat i energia als teus espais, observar com el sol es cola per les teves sales i habitacions és una autèntic plaer. És la manera de connectar amb l’exterior i gaudir-ne des de l’interior. Tingues la seguretat que la teva casa està ben aïllada i més és lluminosa amb les millors finestres del mercat. Et donem a conèixer els diferents materials amb què podràs obtenir els millors resultats.

FINESTRES DE PVC

És una de les millors opcions per a la nostra llar si el que busquem és rendibilitat i bons resultats. El PVC és barat i un molt bon aïllant, la nostra llar quedarà aïllat de l’exterior mantenint la seva temperatura interior i estalviant energèticament en els durs hiverns. Les finestres d’aquesta matèria, són resistents i molt duradores, l’únic però del PVC és que grogueja amb el pas del temps i no és recomanable per a agrandes finestres, per la resta, tot són avantatges.

Tindrem a la nostra disposició diferents formats a triar per a les nostres habitacions, també hi ha una gran varietat d’acabats i colors.

Si a les nostres habitacions instal·lem finestres abatibles de PVC, tindrem un 60% d’estalvi energètic, això ho notarem en el nostre dia a dia i en les nostres factures.

FINESTRES D’ALUMINI

La seva estètica contemporània i el seu valor estètic són les seves principals característiques a destacar. Tindrem al nostre abast nombrosos acabats diferents i models. Podrem crear grans finestrals i finestres corredisses amb aquesta matèria. L’alumini no s’oxida i amb aquestes finestres obtindrem un bon aïllament, això sí, l’alumini necessita d’un material no conductor per ser un bon aïllant.

Estalvi energètic de les finestres d’alumini segons la seva classe:

Corredera: 15% d’estalvi energètic.

Abatible: 20% d’estalvi energètic.

Ruptura pont tèrmic, abatible: 40% d’estalvi energètic.

FINESTRES DE FUSTA

Destaquem de la fusta la seva aparença estètica, agradable i acollidora. Aquest tipus de finestres seran una bona opció per a la nostra llar, la fusta és un bon aïllant tèrmic i acústic i podrem obtenir formats i formes molt variades.

Haurem de comptar amb que la fusta requereix d’un manteniment i cura. Haurem d’estar atents a l’estat de les nostres finestres perquè durin el més possible. Aquesta és la seva principal desavantatge en comparació amb el PVC i l’alumini que amb prou feines requereixen atenció. Una altra dada a valorar és que les finestres de fusta compten amb un preu més elevat que les de la resta de materials.

Compteu també amb diferents fustes i colors, podem pintar-les o optar pel seu color i veta natural. Tindrem un estalvi energètic del 15%.

FINESTRES MIXTES

Són la classe de finestres més cares però són estètiques i donen molt bons resultats d’aïllament. Estan creades a partir d’un exterior d’alumini i un interior de fusta o PVC, aquesta combinació les fa especialment resistents i aïllants.

No precisen de cures especials ia més són fàcils de netejar.

Podrem trobar finestres mixtes de dos tipus:

Finestres de fusta i alumini. La seva cara exterior és alumini, no s’oxida i suporta les condicions climàtiques exteriors. L’interior quedarà amb l’estètica de la fusta i les seves qualitats aïllants.

Finestres de PVC i alumini. Tots dos materials de llarga durada. Podrem personalitzar la part de l’alumini interior al nostre gust, amb els acabats que desitgem. I l’interior de PVC ens aïllarà tèrmica i acústicament.

Podrem obtenir dissenys personalitzats amb diferents colors i acabats.

Ja coneixes el tipus de finestres que hi ha al mercat, ara hauràs de pensar en el vidre que li poses i el format que vols. Et recomanem el vidre de vidre doble, optimitzarà l’aïllament de casa teva i estalviaràs energia. 70% d’estalvi energètic.

Un altre tema sobre el qual meditar són els formats i maneres d’obertura. Aquestes són les principals variants:

D’obrir: són les finestres de tota la vida, haurem de comptar amb l’espai d’obertura i tenir-ho en compte.

Corredisses: es traslladen horitzontalment i no ocupen espai. Es mouen a través de guies.

Oscil·lobatents: roten sobre un eix vertical i s’inclinen cap a l’interior. La seva obertura no és completa.

Llibre: no són molt comuns, roten sobre un eix vertical i es van plegant a poc a poc fins a quedar obertes.

Guillotina: es trasllada verticalment a través de guies laterals. S’obren de baix a dalt.

Ventiluz: contràries a les oscil·lobatents s’obren cap a l’exterior amb el mateix mètode d’obertura.

Quieres aprovechar la luz natural de tu hogar? ¿Instalar unas buenas y amplias ventanas que aporten luminosidad a tu salón? No sabes qué tipo de ventana es la más adecuada para tu proyecto? Conoce los materiales, formatos y ventajas de cada una de estas opciones.

La entrada de luz exterior en una casa aporta vitalidad y energía a sus espacios, observar cómo el sol se cuela por tus salas y habitaciones es una auténtico placer. Es la manera de conectar con el exterior y disfrutar de ellos desde el interior. Ten la seguridad de que tu casa está bien aislada y más luminosa con las mejores ventanas del mercado. Te damos a conocer los diferentes materiales con los que podrás obtener los mejores resultados.

VENTANAS DE PVC

Es una de las mejores opciones para nuestro hogar si lo que buscamos es rentabilidad y buenos resultados. El PVC es barato y un muy buen aislante, nuestro hogar quedará aislado del exterior manteniendo su temperatura interior y ahorrando energéticamente en los duros inviernos. Las ventanas de esta materia, son resistentes y muy duraderas, el único pero del PVC es que amarillea con el paso del tiempo y no es recomendable para agrandar ventanas, por lo demás, todo son ventajas.

Tendremos a nuestra disposición diferentes formatos a elegir para nuestras habitaciones, también hay una gran variedad de acabados y colores.

Si en nuestras habitaciones instalamos ventanas abatibles de PVC, tendremos un 60% de ahorro energético, esto lo notaremos en nuestro día a día y en nuestras facturas.

VENTANAS DE ALUMINIO

Su estética contemporánea y su valor estético son sus principales características a destacar. Tendremos a nuestra disposición numerosos acabados diferentes y modelos. Podremos crear grandes ventanales y ventanas correderas con esta materia. El aluminio no se oxida y con estas ventanas obtendremos un buen aislamiento, eso sí, el aluminio necesita de un material no conductor para ser un buen aislante.

Ahorro energético de las ventanas de aluminio según su clase:

Corredera: 15% de ahorro energético.

Abatible: 20% de ahorro energético.

Ruptura puente térmico, abatible: 40% de ahorro energético.

VENTANAS DE MADERA

Destacamos de la madera su apariencia estética, agradable y acogedora. Este tipo de ventanas serán una buena opción para nuestro hogar, la madera es un buen aislante térmico y acústico y podremos obtener formatos y formas muy variadas.

Tendremos que contar con que la madera requiere de un mantenimiento y cuidado. Tendremos que estar atentos al estado de nuestras ventanas para que duren lo más posible. Esta es su principal desventaja en comparación con el PVC y el aluminio que apenas requieren atención. Otro dato a valorar es que las ventanas de madera cuentan con un precio más elevado que las del resto de materiales.

Contad también con diferentes maderas y colores, podemos pintarlas o optar por su color y veta natural. Tendremos un ahorro energético del 15%.

VENTANAS MIXTAS

Son la clase de ventanas más caras pero son estéticas y dan muy buenos resultados de aislamiento. Están creadas a partir de un exterior de aluminio y un interior de madera o PVC, esta combinación las hace especialmente resistentes y aislantes.

No precisan de cuidados especiales y además son fáciles de limpiar.

Podremos encontrar ventanas mixtas de dos tipos:

Ventanas de madera y aluminio. Su cara exterior es aluminio, no se oxida y soporta las condiciones climáticas exteriores. El interior quedará con la estética de la madera y sus cualidades aislantes.

Ventanas de PVC y aluminio. Ambos materiales de larga duración. Podremos personalizar la parte del aluminio interior a nuestro gusto, con los acabados que deseamos. Y el interior de PVC nos aislará térmica y acústicamente.

Podremos obtener diseños personalizados con diferentes colores y acabados.

Ya conoces el tipo de ventanas que hay en el mercado, ahora tendrás que pensar en el vidrio que le pones y el formato que quieres. Te recomendamos el vidrio de cristal doble, optimizará el aislamiento de tu casa y ahorrarás energía. 70% de ahorro energético.

Otro tema sobre el que meditar son los formatos y modos de apertura. Estas son las principales variantes:

De abrir: son las ventanas de toda la vida, tendremos que contar con el espacio de apertura y tenerlo en cuenta.

Correderas: se trasladan horizontalmente y no ocupan espacio. Se mueven a través de guías.

Oscilobatientes: rotan sobre un eje vertical y se inclinan hacia el interior. Su apertura no es completa.

Libro: no son muy comunes, rotan sobre un eje vertical y se van plegando poco a poco hasta quedar abiertas.

Guillotina: se traslada verticalmente a través de guías laterales. Se abren de abajo hacia arriba.

Ventiluz: contrarias a las oscilobatientes abren hacia el exterior con el mismo método de apertura.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content