https://interior.gencat.cat/ca/

Diumenge, 19 de juliol de 2020

Un equip conjunt dels Departaments de Salut i Interior (Protecció Civil de la Generalitat) ha elaborat i distribuït un document de “preguntes freqüents” als ajuntaments dels municipis on els darrers dies s’han establert, de conformitat amb l’autoritat judicial, mesures restrictives de la mobilitat i activitats aprovades pel PROCICAT. Aquest document, elaborat per un equip conjunt dels Departaments de Salut i Interior (Protecció Civil de la Generalitat) recull els dubtes i consultes que des de diferents ajuntaments s’ha fet arribar al comitè tècnic del PROCICAT com també als comitès territorialitzats del Segrià i de l’àrea metropolitana de Barcelona, constituïts per disposar d’una major interlocució i coordinació amb l’administració local.

El document de preguntes freqüents o FAQS, que s’adjunta, és similar als més de 50 faqs que des del Pla PROCICAT s’han publicitat des de l’inici de la pandèmia, per facilitar des d’una perspectiva molt pràctica a ciutadans i autoritats locals l’abast d’eventuals restriccions tant pel que fa als desplaçaments com activitats laborals o recreatives. En definitiva, per aclarir què es pot i què no es pot fer a cada territori.

En aquest darrer FAQs es fa un especial èmfasi en oferir criteris interpretatius i aclarir els dubtes sorgits en la primera reunió del PROCICAT d’àmbit metropolità celebrada ahir.

El document dona resposta a preguntes relatives a la llibertat de desplaçaments, a la possibilitat de fer esport, incloent l’obertura de gimnasos i piscines, mesures relatives a comerços (incloent si poden obrir les perruqueries), afectacions a casals d’estiu. També s’ofereix resposta a les consultes relatives a l’accés a les platges, horaris d’obertura de bars i les seves terrasses, així com la prohibició de realització d’activitats extraordinàries i de caràcter temporal de tipus cultural, espectacle públic, recreativa, esportiva i d’oci nocturn.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×