Arcas Barris és va fundar l’any 1962 per Josep Barris a l’Hospitalet de Llobregat, després de dir passar 3 anys a Alemanya en una empresa de caixes fortes formant-se a l’ofici.

L’empresa de dedicar a la construcció de caixes d’cabals i armaris metàl·lics vaig sentir el principal client l’empresa PIBERNAT una de les primeres empreses que fabricava caixes de cabals i bascules de gran tonatge a Barcelona, ​​amb el temps va anar Creixent i ampliant amb clients particulars i un gran nom d’empreses. L’empresa amb el temps también és va anar especialitzant en l’obertura i Reparació de Totes els marquès de Caixes d’cabals Gràcies a un gran mestre de l’ofici d’obertura de caixes de cabals d’aquella època que era Treballador de PIBERNAT (Sr. Torrents).

Actualment l’empresa està dirigida pèls Seus 2 Fills Tomàs i Ramon, que ja no és dediquin a la FABRICACIÓ, ara comercialitzen caixes d’Altres Fabricants de renom i s’especialitzen en l’obertura i Reparació de caixes fortes, el transport de caixes fortes i la reconstrucció de caixes de cabals rebentades pèls lladres.

Arques Barris también presta Servei Tècnic a Catalunya a un gran nombre de Fabricants de caixes de cabals de la resta d’Espanya.