Un motlle per a claus

Suposem que a casa només dues persones tenen còpia de la clau d’accés principal, la teva parella i tu. Però, per un descuit, la teva clau s’ha trencat, i ha quedat malmesa per fer una còpia a partir d’ella. Pots portar la clau de la teva parella al manyà, encara que això significaria que es quedaria sense la seva clau per algun temps. Llavors, com solucionem aquest inconvenient en només minuts?

Com fer un motlle per a claus amb porcellana freda

La primera tècnica, molt senzilla, és crear un motlle a partir d’una massilla de modelar. Podeu fer servir qualsevol massilla que, en assecar, no perdi les seves formes, és a dir: que no s’expandeixi ni es contregui.
Una manera d’aconseguir-és pastant una petita bola de porcellana freda. Després d’aplanar fins a un gruix d’uns 5 mm, simplement pressiona la clau contra la massilla, al centre.
Fes una marca per a cada cara de la clau, per tenir de reserva. Després, deixa assecar. Pots crear un motlle aplicant més porcellana sobre aquesta marca, un cop sec el motlle.

Un motlle amb sabó de tocador

També pots utilitzar un simple sabó de tocador. Dóna-li una mica de calor, amb una assecadora de cabells, per afluixar i estovar la superfície. Després, col·loca la clau al centre i dóna-li uns copets per plasmar les seves formes. Novament, crea un motlle per a cada cara de la clau, per capturar i copiar les formes de les seves canaletes.

Després, crea el motlle amb porcellana freda, massilla per artesans, massilla de dos components, o simplement sabó, porta el motlle al manyà perquè creï la seva pròpia clau, guiat per la seva experiència.

Si la clau fos més aviat plana, és a dir, si no tingués canaletes especials en els seus laterals, simplement pots crear la impressió d’un lateral, per crear còpia de les seves dents. La importància de crear un motlle per a cada cara de la clau de pala és poder plasmar en la creació aquestes canaletes laterals que donen més seguretat al pany.

Amb un manyà experimentat, aquests motlles podrien en veritat ajudar-te a sortir d’una situació difícil, davant una clau trencada accidentalment o trencada per un excés de força.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×