Marques i tipus de panys de seguretat

No hi ha dubte alguna que els panys de seguretat que s’indica a continuació són les més emprades per a poder evitar robatoris a lladres o delinqüents de qualsevol índole, encara que s’ha de fer èmfasi que no existeix cap tipus de pany que pugui evitar al 100% un robatori .

El que és cert és que la instal·lació d’aquestes panys augmentarà la seguretat i evitarà que molts robatoris es puguin cometre, ja que posa molt més difícils les coses als lladres. Per això, tot i que no són infal·libles, sí que afegeixen un plus de seguretat que no ofereixen altres panys del mercat. Amb elles el seu habitatge estarà molt més segura.

Panys de seguretat Fichet

Els panys Fichet són les més populars del mercat i això és degut a que són les més segures que es poden trobar. Això es tradueix en el fet que si s’instal·len en qualsevol habitatge, els seus residents poden dormir molt més tranquils, ja que la seguretat que brinden dista molt de la seguretat que ofereixen els panys tradicionals. També s’ha de dir que, lògicament, en comptar amb millors prestacions, és un pany de cost més elevat.

Tot i que no es pot dir que la seguretat que ofereixen els panys Fichet és del 100%, sí que es pot afirmar que aquestes panys ofereixen un 99% de seguretat, ja que les mateixes són pràcticament impossibles d’obrir si no es disposa de la clau adequada per això.

Això vol dir que qualsevol lladre, per experiència que tingui, tindrà serioses dificultats per poder obrir-la, però evidentment això també afecta els serrallers professionals, que també tindran grans problemes per poder-les obrir en cas de perdre les claus o altres motius. Per aquesta raó es recomana ser curosos amb les claus i portar-les sempre a sobre, ja que la seva obertura per part d’un manyà professional serà costós i requereix de molta feina.

És per aquest motiu que els panys Fichet, per norma general, se solen instal·lar en habitatges de luxe, ja que aquestes necessiten d’una major seguretat per evitar qualsevol mena de robatori al seu interior. Lògicament, això no vol dir que qualsevol llar no pugui instal·lar aquesta mena de panys, ja que com es deia són les més segures de tot el mercat, i afegeixen un important plus de seguretat a qualsevol llar. És a dir, s’està parlant d’un dels models més segurs que es poden trobar.

Es poden trobar diferents marques de panys Fichet molt recomanables com les marques Multipoint, Primlock, entre d’altres, marques que es caracteritzen per oferir uns molt bons resultats i per complir perfectament amb la seva comesa. Per cerciorar-te que el pany compleix amb la seva funció, el més aconsellable és que la mateixa sempre sigui instal·lada per un manyà professional per d’aquesta manera evitar problemes a posteriori.

Panys de seguretat Dierre

Els panys Dierre també són considerades dels panys més segures del mercat, per això, al costat de les panys Fichet, les mateixes són molt demandades entre els habitatges de luxe, ja que la seguretat que ofereixen és realment elevada en relació als panys tradicionals.

Si bé és cert que els panys Dierre són molt segures, aquestes no es poden comparar als panys Fichet, de manera que podria afirmar-se que el seu grau de seguretat és una mica inferior, per aquest motiu dins el rànquing de panys més segures del mercat, les mateixes es troben en segon lloc per darrere de les Fichet.

Panys de seguretat Ezcurra

Dins del rànquing de millors panys de seguretat no es pot oblidar fer esment dels panys Ezcurra. Val la pena assenyalar que dins d’aquest mateix grup de panys de poden trobar diferents models d’una molt elevada qualitat que brinden una elevada seguretat, per això també són molt conegudes pel nom de panys antirobatori.

No hi ha dubte alguna que el model de pany Ezcurra més popular i conegut entre professionals i particulars és el model 303, ja que el mateix ve equipat amb un sistema antipalanca que garanteix una seguretat realment elevada. Tampoc poden quedar-se al tinter altres coneguts i interessants models com el 271 i el 293, entre d’altres.

És precisament per aquest motiu que la gran diversitat de pany Ezcurra del mercat resulten de gran interès per instal·lar en qualsevol llar, especialment quan es busca la major seguretat al cost més baix.

Marcas y tipos de cerraduras de seguridad

No hay duda alguna que las cerraduras de seguridad que se indica a continuación son las más utilizadas para poder evitar robos a ladrones o delincuentes de cualquier índole, aunque se debe hacer hincapié en que no existe ningún tipo de cerradura que pueda evitar al 100% un robo.

Lo que es cierto es que la instalación de estas cerraduras aumentará la seguridad y evitará que muchos robos se puedan cometer, ya que pone mucho más difíciles las cosas a los ladrones. Por eso, aunque no son infalibles, sí que añaden un plus de seguridad que no ofrecen otras cerraduras del mercado. Con ellas su vivienda estará mucho más segura.

Panys de seguretat Fichet

Els panys Fichet són les més populars del mercat i això és degut a que són les més segures que es poden trobar. Això es tradueix en el fet que si s’instal·len en qualsevol habitatge, els seus residents poden dormir molt més tranquils, ja que la seguretat que brinden dista molt de la seguretat que ofereixen els panys tradicionals. També s’ha de dir que, lògicament, en comptar amb millors prestacions, és un pany de cost més elevat.

Tot i que no es pot dir que la seguretat que ofereixen els panys Fichet és del 100%, sí que es pot afirmar que aquestes panys ofereixen un 99% de seguretat, ja que les mateixes són pràcticament impossibles d’obrir si no es disposa de la clau adequada per això.

Això vol dir que qualsevol lladre, per experiència que tingui, tindrà serioses dificultats per poder obrir-la, però evidentment això també afecta els serrallers professionals, que també tindran grans problemes per poder-les obrir en cas de perdre les claus o altres motius. Per aquesta raó es recomana ser curosos amb les claus i portar-les sempre a sobre, ja que la seva obertura per part d’un manyà professional serà costós i requereix de molta feina.

És per aquest motiu que els panys Fichet, per norma general, se solen instal·lar en habitatges de luxe, ja que aquestes necessiten d’una major seguretat per evitar qualsevol mena de robatori al seu interior. Lògicament, això no vol dir que qualsevol llar no pugui instal·lar aquesta mena de panys, ja que com es deia són les més segures de tot el mercat, i afegeixen un important plus de seguretat a qualsevol llar. És a dir, s’està parlant d’un dels models més segurs que es poden trobar.

Es poden trobar diferents marques de panys Fichet molt recomanables com les marques Multipoint, Primlock, entre d’altres, marques que es caracteritzen per oferir uns molt bons resultats i per complir perfectament amb la seva comesa. Per cerciorar-te que el pany compleix amb la seva funció, el més aconsellable és que la mateixa sempre sigui instal·lada per un manyà professional per d’aquesta manera evitar problemes a posteriori.

Cerraduras de seguridad Dierre

Las cerraduras Dierre también son consideradas de las cerraduras más seguras del mercado, por ello, junto a las cerraduras Fichet, las mismas son muy demandadas entre las viviendas de lujo, ya que la seguridad que ofrecen es realmente elevada en relación a las cerraduras tradicionales.

Si bien es cierto que las cerraduras Dierre son muy seguras, éstas no se pueden comparar a las cerraduras Fichet, por lo que podría afirmarse que su grado de seguridad es algo inferior, de ahí que dentro del ranking de cerraduras más seguras del mercado, las mismas se encuentran en segundo lugar por detrás de las Fichet.

Cerraduras de seguridad Ezcurra

Dentro del ranking de mejores cerraduras de seguridad no se puede olvidar mencionar las cerraduras Ezcurra. Vale la pena señalar que dentro de este mismo grupo de cerraduras de pueden encontrar diferentes modelos de una muy elevada calidad que brindan una elevada seguridad, por eso también son muy conocidas por el nombre de cerraduras antirrobo.

No hay duda alguna de que el modelo de cerradura Ezcurra más popular y conocido entre profesionales y particulares es el modelo 303, ya que el mismo viene equipado con un sistema antipalanca que garantiza una seguridad realmente elevada. Tampoco pueden quedarse en el tintero otros conocidos e interesantes modelos como el 271 y el 293, entre otros.

Es precisamente por este motivo que la gran diversidad de cerradura Ezcurra del mercado resultan de gran interés para instalar en cualquier hogar, especialmente cuando se busca la mayor seguridad al coste más bajo.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content