Hörmann presenta les portes enrotllables ShopRoller SR

Amb una gran qualitat i garantint-se la màxima fiabilitat d’ús, les portes enrotllables ShopRoller SR de Hörmann han estat dissenyades especialment per a tancaments de qualsevol tipus de comerç, negoci o empresa oberta al públic. El disseny compacte de la ShopRoller SR us permet adaptar-se a qualsevol requeriment d’instal·lació: la porta es pot enrotllar a la part posterior o davantera, o fins i tot dins d’un buit habilitat. Integrat a l’eix trobem un motor tubular de 230 V. Per això, es pot instal·lar fàcilment, reduint temps i costos de muntatge.

Elegants i segures La ShopRoller SR de Hörmann es compon de lamel·les d’alumini d’alta resistència amb un acabat anoditzat E6/C0; igual que els seus carrils guia i el perfil inferior. Aquest acabat la consolida com la solució ideal per al comerç, pel fet que el material amb què està fabricada la porta no s’oxida, repel·leix la brutícia, la seva manipulació no deixa marques, etc. En definitiva, es mostra com una porta neta, moderna i segura. La ShopRoller SR està disponible en 4 variants de lamel·les: amb perforació rectangular 60 x 44 mm (model SR65-R), en combinació 2 de 3 rectangles (model SR65-R23) amb lama microperforada rodona de 7 mm (model SR65-7) , i perfil tancat (model SR65-V). Aquestes versions inicials són combinables amb perfils tancats inferiors com a secció de terra de fins a 1.410 mm com a màxim.

Opcionalment les variants SR65-R23, SR65-7 i SR65-V poden dissenyar-se per a establiments com joieries, bancs, museus, sales d’art, estancs i qualsevol altre local que requereixi una seguretat addicional contra la intrusió o vandalisme, gràcies a la certificació RC2 o RC3 segons la norma europea DIN EN 1627.

Disseny que combina robustesa i practicitat Els carrils guia d’alumini tenen 110 mm d’amplada i tanquen alineats als laterals. Pel que fa als punts de fixació, ja vénen marcats de fàbrica i els seus embellidors se subministren de sèrie. Dacord amb les dimensions de la porta, el fons dels carrils guia pot ser de 42 mm o 100 mm, mentre que el fons del perfil inferior de 20 mm o 55 mm.

Detalls que sumen El motor tubular de 230 V de la ShopRoller SR, apte per a 10 cicles al dia, es maneja de sèrie en funcionament home present amb un contactor de clau; i es pot instal·lar un segon polsador tant des de l’interior com des de l’exterior. Davant d’una fallada elèctrica o en cas d’emergència, la ShopRoller SR de Hörmann es pot aixecar o baixar amb una vareta de persiana des de la part interior.

També hi ha l’opció de desbloquejar la porta des de l’exterior. Disponibles altres opcions de portes i reixes enrotllables Quan es tracta de grans obertures, les portes i reixes enrotllables DD són la millor opció. El seu perfil de xapa d’acer, galvanitzat en acabat color alumini natural o connexions tipus niu d’abella, brinden disseny i seguretat amb una amplada màxima de 12 mi 8 m d’alt, incloent a més a l’equipament estàndard un automatisme de connexió directa de corrent trifàsic 400 V, quadre de maniobra en funció home present, eix galvanitzat… Tant a les portes com a les reixes, el fàcil muntatge està recolzat per carrils guia d’alumini d’ample 80 mm amb perfil i junta de raspall. Important destacar també els elements de protecció contra intrusió a les reixes DD subministrats de sèrie Les portes i reixes enrotllables TGT de Hörmann, fabricades en acer galvanitzat, són òptimes per a garatges comunitaris. La compensació de pes mitjançant molls de tracció, l’automatisme d’eix WA300 R S4 i el quadre de maniobra integrat permeten una alta freqüència d’entrades i sortides de vehicles. Només requereix una llinda reduïda, s’obre verticalment cap amunt i permet aprofitar els espais davant de la porta, evitant qualsevol tipus de risc per als que transiten a les voreres adjacents.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content