Segur-llar, va ser creada el 1985 per donar una resposta al mercat de l’assistència domiciliada de sistemes d’obertura i serralleria. A més de donar servei a la nostra central de duplicats de claus i altres components de serralleria.

El seu lema durant la dilatada trajectòria que els avala és sempre la qualitat del servei que oferim, incloent de la resposta a totes les seves necessitats. Si hi ha un producte que s’adapti a les seves necessitats,.

La seva llarga experiència en l’assistència domiciliària els ha permès treballar amb les millors companyies d’asseguradores per optimitzar la resposta als seus clients.
Importants corporacions tant de l’àmbit públic com privat confien plenament en la nostra gestió per donar resposta a necessitats quotidianes.

Ajuntament de Sabadell, Ajuntament de Polinyà, Ajuntament de Castellar, CASSA, Registre propietat, cambra de comerç, Teatre la Faràndula, Servei Medi ambient, Club Natació Sabadell, VIMUSA … són un exemple de les mateixes.

A les seves dependències serà atès per veritables professionals que l’assessoraran en tot moment el producte que millor s’adapti a les seves necessitats, des de còpies de claus fins als sistemes més avançats de seguretat.

En seguretat no se la jugui, aposti per un líder en el sector.