Calella i L'Alt Maresme

Far de Calella

Poble de Calella i el mar

Passeig a Calella

Fira de Calella i l’Alt Maresme

Fira de Calella i l’Alt Maresme, mantenint-se fidel als seus orígens (el 1981), és una plataforma que ens acosta al futur ia l’exterior. Al costat de la singularitat i qualitat dels productes autòctons situem les innovacions. Amb esperit obert convidem a altres pobles a portar-nos la seva cultura (ens han visitat d’Olot, Burgos, Itàlia o Xile). La fira és un espai d’intercanvi amb més de 130 expositors i 20.000 m2, un dels grans esdeveniments no només de Calella, sinó de tot el Maresme.

El Gremi de Serrallers de Catalunya present a la Fira de Calella i l’alt Maresme

El Gremi hi serà present en la 36ª Fira de Calella i l’Alt Maresme, que tindrà lloc del dijous 22 al diumenge 25 de Setembre al recinte firal del Passeig de Manuel Puigvert de Calella, de la mà del Mestre Forjador Víctor Cunillera.

Des del Gremi et convidem a visitar a la fira de gairebé 5000 m2 i més de 100 expositors. Allà hi podràs trobar estands d’artesania, oficis tradicionals, artesania alimentària, diferents entitats i associacions de Calella i molt més.

L’horari de la fira serà de 11:00 a 14:30 i de 17:00 a 22:00 hores tots el dies excepte el diumenge 25 que es tancarà a les 21:00 hores.

Si ens visiteu també podreu gaudir de les demostracions de forja que farà el nostre membre del Gremi en Víctor Cunillera, Mestre Artesà.

Socis Col·laboradors

Entitats Col·laboradores

Associats

Junta Directiva