Contracta treballadors joves i rep fins a 4.245,6€ de subvenció fins el 5 de novembre de  2018

PIMEC, amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa, per quart any consecutiu, el programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES, que ofereix una subvenció a les empreses que contractin joves.

Quins requisits han de reunir els nous treballadors o treballadores?

Tenir entre 18 i 29 anys, titulació acreditable d’ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà, no estar cursant formació reglada, no disposar d’estudis superiors, i estar en situació de desocupació.

Característiques del programa

  1. Formalitzar un contracte laboral amb el nou treballador/a d’un mínim de 6 mesos (contracte eventual o indefi nit).
  2. La retribució ha de ser la corresponent al conveni i a la categoria professional.
  3. La persona contractada ha de participar en una formació d’entre 90 i 150 hores, organitzada per PIMEC, fora d’horari laboral i sense cap cost per a l’empresa. L’empresa ha de garantir la participació del treballador/a a la formació.
  4. Els perfi ls professionals definits en aquest programa seran (preferentment): administratius/ves, personal de comerç i atenció al client, logística o manipulació. Si necessites un altre perfi l, truca’ns i te n’informarem.

Requisits principals per poder participar-hi

  1. L’empresa o persona autònoma contractant ha d’estar ubicada a Catalunya.
  2. No haver acomiadat, de forma improcedent o nul·la, una persona treballadora del mateix perfi l o categoria professional, ni haver realitzat un acomiadament col·lectiu de persones treballadores en els 3 mesos anteriors a la contractació.

Beneficis per a les empreses: 

  • Selecció de joves que compleixin els requisits del programa.
  • Subvenció de 707,60€ (per jornada completa), proporcional a la jornada de treball i durant 6 mesos.
  • Assessorament gratuït en tot el procés de tramitació de la subvenció.
  • Formació gratuïta a càrrec de PIMEC per als nous joves contractats/ades..

 

Programa subvencionat per: