SMART DOORS 2020 DUPLICA LA SEVA OFERTA

Smart Doors, el Saló de Portes i Automatismes, que organitza Ifema els propers 25 a el 28 de febrer de 2020, al pavelló 6 de Fira de Madrid, duplicarà la seva mida i també el nombre d’empreses que exposaran en aquesta segona edició, el que representa un gran salt qualitatiu en representativitat de el sector de les portes automàtiques.

L’oferta comercial es completarà amb el desenvolupament d’un programa de jornades tècniques que tractaran qüestions de gran actualitat sobre normatives, certificació, manteniment, plans d’inspecció, accés a nous mercats, i es presentarà l’Informe de l’Ministeri d’Indústria de la Marca CE de les portes comercials, industrials i de garatge

Smart Doors 2020 se celebra a Ifema, de l’25 a l’28 de febrer.

Gran oferta sectorial En Smart Doors 2020 es podrà conèixer tot un complet aparador de novetats en portes comercials, industrials i de garatge; portes ràpides i molls de càrrega; tancaments enrotllables; portes tallafoc, així com automatismes, sistemes de control, components i ferramentes per a aquestes. Igualment serà notable la presència de portes automàtiques per als vianants, portes per a sales netes, hermètiques i per a quiròfan, que fan d’aquest Saló un esdeveniment de característiques úniques en el nostre territori nacional.

Aquesta oferta comercial es completarà amb el desenvolupament d’un programa de Jornades Tècniques que entre altres qüestions oferirà la presentació de l’Informe del Ministeri d’Indústria del Marcat CE de les portes comercials, industrials i de garatge; els plans d’Inspecció de 2020 i el resultat dels plans de 2019, i el sistema particular de certificació d’empreses instal·ladores i mantenidores de portes, per AENOR. A més, es tractaran qüestions d’al sector de gran interès i actualitat com el manteniment en portes comercials, industrials i de garatge, i l’accés a nous mercats de Portes Tallafocs.

Smart Doors comptarà amb un extens programa de jornades tècniques.

Smart Doors 2020 tornarà a celebrar-se en coincidència amb Siscur, el que afavorirà un context de grans sinergies per al món professional a què donen servei les dues fires. No en va, Sicur és el gran referent internacional a Espanya de la seguretat integral, que cada dos anys reuneix en els pavellons d’Ifema a empreses i usuaris de seguretat al voltant d’un esdeveniment d’alta representació sectorial, en què també es donen cita els professionals de la distribució, instal·ladors, mantenidors, arquitectes, constructores, promotores, administradors de finques, que igualment configuren, al costat de les fusteries metàl·liques i d’alumini, el públic objectiu de Smart Doors. Els professionals interessats a visitar Smart Doors 2020 poden realitzar el seu registre gratuït a: https://www.ifema.es/smart-doors/entradas-invitaciones/registro-profesionales

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content