Com instal·lar una finestra a prova de filtracions que minimitzi la intrusió d’aigua.

Tot i que aquestes instruccions són per a instal·lar una finestra a prova de filtracions en una addició d’una casa o en una estructura nova, es poden modificar fàcilment per reemplaçar finestres.

 

Com instal·lar una finestra a prova de filtracions – Pas 1

Primer pas per instal·lar una finestra a prova de filtracions: amb les membranes de drenatge instal·lades i l’obertura per la finestra ja amb les mesures correctes, tall la membrana en l’obertura de la finestra amb un tall en R modificat. Tall la membrana de drenatge des del centre de l’obertura diagonalment cap a cada cantonada de l’ampit i cap a la part de dalt de l’obertura.

Després, tall la membrana de drenatge arran amb la part superior de l’obertura a cada cantonada. Emboliqui les solapes laterals i inferiors dins de l’obertura de la finestra i asseguri-les.

Pas 2

Des de les cantonades superiors, tall la membrana de drenatge en un angle de 45 graus i allunyant-se de la finestra, 6 a 8 polzades. Després, doble la solapa del capçal i asegúrela temporalment dins de l’obertura de la finestra.

Creeu un ampit en declivi, preferentment amb una peça de revestiment de cedre bisellat, per dirigir l’aigua cap a fora de l’obertura i evitar que l’aigua arribi a les parets. Prengui el gruix de l’ampit en declivi en consideració abans de començar la instal·lació de la finestra.

Utilitza una membrana flexible per crear un panell de drenatge perquè la membrana pot modelar o fer-se corba per crear una cantonada d’una sola peça sense haver de retallar-la i tornar-la a unir. Cort el material 12 polzades més ample que l’ample de l’ampit.

Apliqui la membrana a l’ampit i retiri la primera peça del paper desprendible. Centre la membrana en l’obertura i s’alineï amb la vora interior de l’ampit i després s’adhereixi la membrana a l’ampit i pugi els brancals 6 polzades en cada costat.

Traieu el paper desprendible romanent i doble la membrana per sota de la membrana de drenatge. Asseguri la membrana a les cantonades amb sostenidors o claus amb tapa. Ara, l’aigua que passi per l’obertura serà drenada a l’ampit i cap a la membrana.

Pas 3

Apliqui un segellant per a finestres d’alta qualitat en l’obertura de tal manera que estigui en contacte amb les vores de la finestra. El segellant ha de ser compatible amb la membrana de drenatge, el tapajunts de la finestra o el paper de construcció.

El segellant es pot aplicar al capçal de la finestra i als vorells dels brancals abans de la instal·lació. No segelli l’obertura basta de la finestra ni la vora del ampit de la finestra perquè no permetrà que l’aigua fuita.

Pas 4

Com tenen un ampit en declivi, inseriu calces de cedre en els brancals laterals de la finestra per crear una superfície plana i anivellada on descansarà la finestra. Ara l’obertura està a punt per la finestra.

Seguiu les instruccions d’instal·lació del fabricant perquè la finestra estigui a plom, anivellada i a escaire, i per assegurar-se que operi adequadament.

Pas 5

L’últim pas per instal·lar una finestra a prova de filtracions és tallar el tapajunts amb adhesiu a la part posterior després d’assegurar la finestra a la paret i asegúrelo a les parts laterals. El tapajunts ha de tallar prou llarg perquè sobresurti de la vora del capçal per 1 polzada i arribi fins just sota la part inferior del tapajunts de l’ampit perquè hi hagi un encavalcament apropiat en la part superior i inferior de la finestra.

Traieu el paper desprendible del tapajuntes i adhiéralo molt bé al vorell i a la membrana de drenatge. Cort el tapajunts a la part superior de la finestra i instal·leu-lo de tal manera que es encavalcament i s’estengui més enllà de la vora la finestra. Després d’haver instal·lat el tapajunts, deixi caure la solapa de la membrana de drenatge sobre el tapajuntes del capçal.

Encinte tots els talls i Asseguri’ls a la paret. Utilitza la cinta d’aplicació apropiada. No utilitzi cinta per empacar ni cinta platejada per conductes.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×