Beneficis de triar portes de ferro forjat

Els avantatges de triar ferro de forja sobre altres materials són diversos, a més de la seva aparença de gra únic, és un metall excepcionalment durador.
De fet, a causa del seu baix contingut de carboni, pot ser comparat amb l’acer. Encara que l’acer és fort, no és tan versàtil, i no té l’encant del forjat a mà.

Durabilitat: Si operat correctament, el ferro forjat no es trenca o fa malbé fàcilment, fins i tot en condicions meteorològiques adverses. A part d’aplicar pintura cada diversos anys, el manteniment és mínim.

Aquesta és una característica especialment atractiva per als que tenen poc temps o interès en el manteniment de la llar. Les portes de forja tenen el potencial de durar tota la vida.
Pesat: el ferro és un material excepcionalment fort. Com a tal, es pot utilitzar en situacions en què els metalls més lleugers com l’alumini no són adequats. Per exemple és especialment bo per a habitatges amb necessitats de seguretat.
Maleable: el ferro forjat té una naturalesa elàstica i mal·leable, el que significa que es pot doblegar en una varietat de formes i dissenys inimaginable. Per aquesta raó, moltes persones prefereixen el ferro llaurat per la quantitat de detalls decoratius que pots afegir.
Assequible: si bé el preu inicial de la instal·lació de portes de ferro forjat pot ser car, el cost encara és comparable amb altres metalls. A causa de la durabilitat del material es gasta menys diners en manteniment, reparació o reemplaçament de peces.