Les lleves dels cilindres són peces metàl·liques incorporades al nucli dels cilindres a través d’un rotor i que giren amb el moviment de les claus, de manera que puguin accionar el pestell del pany.

Generalment, en comprar un cilindre podem trobar les seves característiques entre les especificacions del producte però pot sorgir un dubte sobre quin tipus de bombeta portar si ens ofereixen el mateix model amb diferents lleves o excèntriques. Quina és la diferència entre una lleva llarga i una lleva curta? Per saber-ho cal tenir en compte la mesura de la lleva.

Els cilindres i panys que fan servir lleves llargues o de 15 mm són utilitzats en la majoria de les portes de les llars que són de disseny convencional, mentre que els panys de lleva curta de 13,2 mm, 12 mm o altres solen utilitzar-se en portes metàl·liques i menys convencionals

Però com mesurar la longitud d’una lleva?

Per poder realitzar el mesurament de la longitud d’una lleva primer, s’ha de retirar el cilindre de la porta, procés que la gent de BricocrackTV ens mostra aquí, que es realitza de la mateixa manera en la qual se substitueix un bombillo del pany. Per això, s’ha d’obrir la porta i dins el costat, on es troba la placa lateral, s’ha de retirar el cargol que està just sota el pestell i així, es pugui alliberar el cilindre.

Un cop retirat el cilindre o bombí, el següent pas per mesurar la lleva ha de ser introduir la clau en el cilindre i girar-la, de manera que la lleva quedi descoberta.

Método 1

Una vez se Haya Girada, con un calibre o un metro, se Debe medir la distancia desde el extremo de la leva Hasta el centro del rotor, que debería coincidir con el centro del cilindro.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content