Vols renovar les portes de la teva llar? Sents que tu casa no està ben aïllada per culpa de les teves portes? ¿Tanquen malament i tanta calor com fred es colen per escletxes i forats? No et preocupis, trobaràs tota sobre els tipus de portes que hi ha al mercat actual.

És possible que t’hagis comprat un piset al centre de Madrid i que sigui antic però molt acollidor. Segurament expliquis amb unes portes de fusta que de vegades es combinen amb vidre. Hi milions de buits entre el sòl i la pròpia porta, els vidres deixen passar la temperatura exterior d’altres habitacions. Escoltes fins als sorolls més subtils provinents de les sales properes. Potser és el moment apropiat per conèixer els Tipus de Portes que existeixen i quines aïllarien millor la teva llar.

Actualment hi ha moltíssims models i sistemes d’obertura diferents que s’adapten a tot tipus de cases. En general, tindrem una diferència notable entre les portes d’interior o les destinades a entrades.

1.TIPUS DE PORTES PER A INTERIORS

Els dissenys i obertures són molt variats. Depenent del que estiguem buscant i del pressupost que tinguem, podrem optar per uns models o uns altres. Pensa en l’espai amb què comptes i la utilitat que vols donar-li.

 

Segons la seva obertura tindrem estàs varietats:

Abatibles, són les més comunes i les que més es solen veure en gairebé totes les llars. Haurem de tenir en compte l’espai d’obertura amb què comptem. No són recomanables en habitacions de petites dimensions, ja que ja el fet d’obrir-les suposarà comptar un espai considerable. Per buits molt amplis o habitacions grans, com salons, podrem instal·lar portes de doble fulla.

Corredisses, si el que necessites és guanyar espai, aquesta és la teva millor alternativa. No ocupen lloc a l’hora d’obrir-se o tancar-se. Són discretes, modernes i estètiques. Tindrem dues varietats diferents:

-Empotradas, s’integren en la pròpia paret. Ens caldrà realitzar una obra per introduir el full en una estructura que anirà dins de la pròpia paret. Aquesta, normalment, es realitzarà mitjançant plaques de cartró guix.

-Sobrepuestas, no requereixen d’obra. S’instal·len en una guia superposada a la pròpia paret. Són molt senzilles d’instal·lar i no requereixen de cablejats o obres complexes.

Plegables, si no et decantes pel tipus d’obertura de les corredisses, aquesta també és una fusta de guanyar en espai i de comptar amb portes de fàcil instal·lació

Buides, el seu interior està realitzat amb un panell de niu d’abella. Són lleugeres i el seu aïllament és menor que el de les massisses. Solen estar recobertes per una xapa de fusta d’uns 5 mm. Es envolten mitjançant un llistó.

Massisses, són robustes i molt bones aïllants. El seu pes és més gran, però aconseguirem un aïllament tèrmic i acústic molt més gran que les portes buides.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×