Algunes Coses Que Pots Saber Sobre Claus I Tancaments
Efectivament a la llar, a l’oficina, al cotxe o al consultori, les portes són el més preuat que podem trobar, atès que elles són les cartes de presentació de la seguretat que nosaltres requerim, és per això que t’aconsellem prestis atenció als següents consells de claus i tancaments.

Desde el Gremi de Serrallers de Catalunya et recomanem seguir aquests consells de seguretat per no haver de trucar a un manyà quan ja és massa tard.

Consells Sobre Claus I Tancaments

Anem aconsellar primer sobre les claus, has de considerar que aquestes en primer lloc has de tenir-les molt ben cuidades, és a dir, no et pots permetre tirar les claus en qualsevol banda, recorda que aquestes són l’accés principal als teus béns.

De la mateixa manera t’aconsellem que no has de prestar-li els teus claus a qualsevol persona, ja que això pot posar-te en posicions de desavantatge de seguretat, ja que li aquestes facilitant l’accés a la teva propietat a qualsevol i fins i tot brindant-li l’oportunitat de treure un joc de còpies de les mateixes.

D’altra banda, quan una clau se’t doble, amb l’ajuda d’un alicates o bé col·locant-la prop de la paret i fent-li una mica de força, pots redreçar, però si comences a notar que la clau es va grietando el recomanable és que la pots, i treguis una de nova.

Per a aquests casos, sempre és aconsellable tenir diverses claus i guardar-les en un lloc secret, almenys has de procurar tenir sempre una clau original protegida, amb la finalitat que et serveixi de motlle per treure còpia. Pel que fa als tancaments, has d’entendre que aquests són dissenyats per a brindar-li una seguretat parcial a la porta, així com per conservar una mica les claus.

Has d’entendre que de vegades les claus i tancaments fan un binomi perfecte, que va referit a la seguretat de les teves coses, això en raó que la clau la tanca permanentment, fins que el mecanisme sigui accionat novament amb aquesta. Mentre que el tancament, és per mantenir-la constantment tancada, ja que aquest permet que la porta s’obri però que després de forma automàtica es tanqui novament.

És a dir, el tancament d’una porta ve per tal de la teva seguretat i la privadesa es mantingui sempre a porta tancada per així dir-ho. Com la nostra intenció és sempre ilústrate de la millor manera possible, volem indicar-te que el tancament de la porta va referit a “el ganxo” metàl·lic que es col·loca bé sigui en la part superior de la porta o bé al costat de la porta, té la forma d’un braç.

Aquest braç s’expandeix cada vegada que la porta és oberta i que al deixar-la anar la persona (és a dir una vegada que ja hagis passat per la porta), el braç es recull i acaba tancant la porta.

Pel que fa a aquests has de considerar, que si estan col·locats en portes d’alt trànsit, arriben a sobrecarregar i a generar sons com similars a un xiscle, això pot ser degut al fet que es ressec el braç, nosaltres et recomanem aplicar-li una mica d’oli.