Els problemes de bloqueig de la porta s’arrosseguen de tant en tant, i és una cosa que cada propietari ha de fer front. La majoria dels propietaris i amos de propietats comercials li diran que han trobat problemes amb els panys de les portes en un moment o un altre. La manera en què tracti els problemes d’embús o bloqueig de les portes que sorgeixin determinarà fins a quin punt aquests problemes afectaran en última instància a la seva seguretat. Desafortunadament, la majoria de la gent no crida a un manyà urgent fins que és massa tard.

Hi ha alguns problemes amb els panys de les portes que no pot ignorar. Dic això perquè els problemes amb els panys de les portes tendeixen a convertir-se en alguna cosa més si no es tracten adequadament. En alguns casos, els problemes de bloqueig de les portes deixaran la seva seguretat vulnerable i oberta a atacs. Abans de començar, permeteu-me reiterar. No ignori cap dels problemes de bloqueig de portes que es discutiran a continuació.

No prestar atenció a l’estat dels tancaments de les portes pot tenir conseqüències molt greus. El lector té un lloc especial en el meu cor, així que vull ajudar-te a evitar qualsevol cost innecessari. Aquí hi ha les coses que ha de tenir en compte:

1. Panys, perillós i manetes de portes soltes

Els panys de les portes tenen moltes peces mòbils, per la qual cosa no cal dir que hi ha diversos components diferents que mantenen unit qualsevol cos de pany. Cadascuna d’aquestes parts és integral per assegurar que el pany funcioni sense problemes. Si un (o diversos) d’aquests components comencen a enfonsar-se, el bloqueig no funcionarà correctament.

Com s’afluixen i es desfan les peces del pany de la porta? La resposta és bastant simple i directa. La majoria de les parts del tancament de la porta s’afluixen amb el temps i després de llargs períodes d’ús. Això és especialment cert en el cas de panys que s’utilitzen en portes exteriors que serveixen com a punts primaris d’entrada i sortida.

Quant als problemes de bloqueig de les portes, els panys soltes poden no sonar com la cosa més aterridora. No obstant això, les aparences poden ser enganyoses. Hi ha molts propietaris de casa i propietaris que han tingut el mateix pensament en la seva ment. Això és fins que es van enfrontar a un bloqueig de la casa o un bloqueig de l’oficina perquè eren incapaços d’obrir una porta amb un pany solta. Exerceixi el paper de defensor del diable i diré que estar tancat fora de casa definitivament no és tan dolent com ser víctima d’un violació de domicili.

El 58.3% dels robatoris a la llar són forçats, i si els panys de les portes estan fluixes, és molt més fàcil per als lladres explotar els seus problemes de panys de portes. A més, tenir un pany de porta solta en el seu lloc pot ser potencialment un perill d’incendi quan s’està usant com pany de porta contra incendis. Algunes panys de les portes contra utilitzen panys actius que ajuden a mantenir el foc contingut. Si els panys de les portes contra incendis estan soltes i desgastades, els incendis es propagaran molt més ràpid.

És molt fàcil detectar els problemes de bloqueig de les portes que resulten dels bloquejos solts. Vostè notarà sovint que alguna cosa està malament amb el seu pany mentre que vostè l’està utilitzant. Els problemes de tancaments de portes solts afecten tant a les seccions interiors com exteriors del pany. Sovint passa que els cargols que subjecten les diferents parts del pany es desgasten amb el pas del temps, o que es desgasten i es trenquen.

Si això no es controla, serà molt fàcil per a algú per desallotjar el seu pany i tenir accés a casa seva. Una altra raó comuna per els panys soltes és que els components interns no es connecten com haurien i això resulta en un pany, maneta o perilla de porta solta. Alguns dels components en qüestió són el cargol d’ajust, el sostenidor i també l’eix que connecta les dues meitats del pom, el pany o la maneta de la porta.

Què recomanem des del bloc? Instal·lar una bona pany de seguretat per a la llar. Pot consultar en el següent enllaç els preus panys de seguretat.

2. Panys de porta desalineades

Els panys desalineades sovint s’utilitzen indistintament amb les plaques d’impacte desalineades. Això es deu al fet que generalment resultan en els mateixos problemes de bloqueig de la porta. Vaig a ser honest i dir que vaig començar amb el problema més simple de bloqueig de la porta, així que a partir d’ara es torna cada vegada més difícil. Només estic fent broma, però si us plau no deixis que el meu to clar et enganyi. Aquests són problemes seriosos del pany de la porta que s’han de tractar ràpidament. Els panys desalineades o les plaques d’impacte desalineades són molt fàcils de detectar.

Com el seu nom indica, un pany desalineada significa que les parts de les claus del mecanisme de tancament no estan alineades de manera que es facilitin les funcions principals de la porta. En la majoria dels casos, vol dir que el pestell o el forrellat no estan alineats amb la placa del pany de la porta. Un plat del pany es fixa generalment a la brancal de la porta i facilita l’extensió del forrellat.

Els forrellats i pestells desalineats són problemes comuns dels panys de les portes. Sovint són el resultat de tancaments de portes que no es van instal·lar correctament, o portes i marcs de portes que es deformen a causa dels canvis climàtics. El perill aquí és fàcil de detectar. Si el pany de la seva porta està desalineada, es fa difícil operar la porta normalment. Això vol dir que pot ser que no es tanqui i es bloquegi com hauria, el que potencialment deixa la seva casa o oficina exposada.

A més d’això, si la desalineació no s’aborda d’una manera convenient, els problemes de bloqueig de la porta s’agreujaran i empitjoraran. Els panys desalineades poden provocar el trencament dels panys o de les portes. A causa que el mecanisme de tancament no està alineat amb la placa de pany

3. Clau trencada al pany

Trencar una clau en un pany pot ser un dels problemes més devastadors dels panys de les portes, i ho dic des de l’experiència. Si mai has hagut de lidiar amb alguna cosa així, llavors estàs de sort. La raó per la qual això es converteix en un problema tan difícil de tractar és que una clau trencada en un pany afecta altres facetes que ara haurà de tenir en compte. Per exemple, la seva clau trencada i el procés d’extreure aquesta clau trencada de la ranura del pany. Necessites ajuda? aquí tens un petit tutorial d’ajuda per treure la clau trencada sense causar trencaments de cap tipus.

4. Panys embussades i claus embussades

Si estaves buscant aprendre a arreglar un pany de porta que està encallada, espero que aquesta entrada i algunes de les nostres altres entrades de bloc et apuntin en la direcció correcta. En aquest moment, crec que és innecessari repetir-me, però en nom de la claredat, permetin-me que ho faci. No s’han d’ignorar els problemes de bloqueig de les portes. Si el pany de la seva porta està encallada, no la descuidi.

No ho posposi per a un altre dia perquè pensa que té altres assumptes urgents que atendre. Si ho fa, posarà en perill la seva seguretat i infligirà més danys al marc i als ferratges de la porta.

Els panys s’embussen per múltiples raons. Una raó comuna perquè el bloqueig d’una porta s’embussi és l’acumulació d’enderrocs que relojea els mecanismes interns. També, si el forrellat o forrellat està trencat, el forrellat de la porta s’encallés. Cada un d’aquests problemes de bloqueig de la porta té diferents causes, però el punt final sol ser el mateix. Cada un d’ells resulta en un bloqueig de la porta que es bloqueja i no funciona com hauria.

5. Cilindre del pany de gir

Si teniu la clau en el cilindre del pany de la seva porta i la gira, hauria de poder tancar o obrir la porta. No obstant això, si s’insereix la clau i gira tot el cilindre del pany, és un senyal que té un problema de pany de porta més gran a mà que necessita ser solucionat. Fora de tots els problemes de panys de portes que s’han discutit, aquest és probablement el més fàcil de diagnosticar, però no necessàriament el més fàcil de resoldre.

Si tot el cilindre de tancament està girant, normalment apunta a un cargol de fixació danyat o a un cargol de fixació solt. Aquesta secció pot sonar familiar al primer problema de tancament de porta que es va discutir, però aquest és simplement un enfocament més específic. Per resoldre aquest problema, s’ha d’accedir al cargol d’ajust i estrènyer-ho.

 

Los problemas de bloqueo de la puerta se arrastran de vez en cuando, y es algo que cada propietario debe hacer frente. La mayoría de los propietarios y dueños de propiedades comerciales le dirán que han encontrado problemas con las cerraduras de las puertas en un momento u otro. La manera en que trate los problemas de atasco o bloqueo de las puertas que surjan determinará hasta qué punto estos problemas afectarán en última instancia a su seguridad. Desafortunadamente, la mayoría de la gente no llama a un cerrajero urgente hasta que es demasiado tarde.

Hay algunos problemas con las cerraduras de las puertas que no puede ignorar. Digo esto porque los problemas con las cerraduras de las puertas tienden a convertirse en algo más si no se tratan adecuadamente. En algunos casos, los problemas de bloqueo de las puertas dejarán su seguridad vulnerable y abierta a ataques. Antes de empezar, permítanme reiterar. No ignore ninguno de los problemas de bloqueo de puertas que se discutirán a continuación.

No prestar atención al estado de los cierres de las puertas puede tener consecuencias muy graves. El lector tiene un lugar especial en mi corazón, así que quiero ayudarte a evitar cualquier coste innecesario. Aquí están las cosas que debe tener en cuenta:

1. Cerraduras, peligroso y manijas de puertas sueltas

Las cerraduras de las puertas tienen muchas piezas móviles, por lo que no hace falta decir que hay varios componentes diferentes que mantienen unido cualquier cuerpo de cerradura. Cada una de estas partes es integral para asegurar que la cerradura funcione sin problemas. Si uno (o varios) de estos componentes empiezan a hundirse, el bloqueo no funcionará correctamente.

Como se aflojan y se deshacen las piezas de la cerradura de la puerta? La respuesta es bastante simple y directa. La mayoría de las partes del cierre de la puerta se aflojan con el tiempo y después de largos períodos de uso. Esto es especialmente cierto en el caso de cerraduras que se utilizan en puertas exteriores que sirven como puntos primarios de entrada y salida.

En cuanto a los problemas de bloqueo de las puertas, las cerraduras sueltas pueden no sonar como la cosa más aterradora. Sin embargo, las apariencias pueden ser engañosas. Hay muchos propietarios de casa y propietarios que han tenido el mismo pensamiento en su mente. Esto es hasta que se enfrentaron a un bloqueo de la casa o un bloqueo de la oficina porque eran incapaces de abrir una puerta con una cerradura suelta. Ejerza el papel de defensor del diablo y diré que estar cerrado fuera de casa definitivamente no es tan malo como ser víctima de un allanamiento de morada.

El 58.3% de los robos en el hogar son forzados, y si las cerraduras de las puertas están flojas, es mucho más fácil para los ladrones explotar sus problemas de cerraduras de puertas. Además, tener una cerradura de puerta suelta en su lugar puede ser potencialmente un peligro de incendio cuando se está usando como cerradura de puerta contra incendios. Algunas cerraduras de las puertas contra utilizan cerraduras activos que ayudan a mantener el fuego contenido. Si las cerraduras de las puertas contra incendios están sueltas y desgastadas, los incendios se propagan mucho más rápido.

Es muy fácil detectar los problemas de bloqueo de las puertas que resultan de los bloqueos sueltos. Usted notará a menudo que algo está mal con su cerradura mientras que usted la está utilizando. Los problemas de cierres de puertas sueltos afectan tanto a las secciones interiores como exteriores de la cerradura. A menudo sucede que los tornillos que sujetan las diferentes partes de la cerradura se desgastan con el paso del tiempo, o que se desgastan y se rompen.

Si esto no se controla, será muy fácil para alguien para desalojar su cerradura y tener acceso a su casa. Otra razón común para las cerraduras sueltas es que los componentes internos no se conectan como deberían y esto resulta en una cerradura, manija o perilla de puerta suelta. Algunos de los componentes en cuestión son el tornillo de ajuste, el sujetador y también el eje que conecta las dos mitades del pomo, la cerradura o la manija de la puerta.

Qué recomendamos desde el bloque? Instalar una buena cerradura de seguridad para el hogar. Puede consultar en el siguiente enlace los precios cerraduras de seguridad.

2. Cerraduras de puerta desalineadas

Las cerraduras desalineadas a menudo se utilizan indistintamente con las placas de impacto desalineadas. Esto se debe a que generalmente resultan en los mismos problemas de bloqueo de la puerta. Voy a ser honesto y decir que empecé con el problema más simple de bloqueo de la puerta, así que a partir de ahora se vuelve cada vez más difícil. Sólo estoy bromeando, pero por favor no dejes que mi tono claro te engañe. Estos son problemas serios de la cerradura de la puerta a tratar rápidamente. Las cerraduras desalineadas o las placas de impacto desalineadas son muy fáciles de detectar.

Como su nombre indica, una cerradura desalineada significa que las partes de las claves del mecanismo de cierre no están alineadas de manera que se faciliten las funciones principales de la puerta. En la mayoría de los casos, significa que el pestillo o el cerrojo no están alineados con la placa de la cerradura de la puerta. Un plato de la cerradura se fija generalmente a la jamba de la puerta y facilita la extensión del cerrojo.

Los cerrojos y pestillos desalineados son problemas comunes de las cerraduras de las puertas. A menudo son el resultado de cierres de puertas que no se instalaron correctamente, o puertas y marcos de puertas que se deforman debido a los cambios climáticos. El peligro aquí es fácil de detectar. Si la cerradura de su puerta está desalineada, se hace difícil operar la puerta normalmente. Esto significa que puede que no se cierre y se bloquee como debería, lo que potencialmente deja su casa u oficina expuesta.

Además de eso, si la desalineación no se aborda de una manera conveniente, los problemas de bloqueo de la puerta se agravarán y empeorarán. Las cerraduras desalineadas pueden provocar la rotura de las cerraduras o de las puertas. Debido a que el mecanismo de cierre no está alineado con la placa de cerradura

3. Llave rota en la cerradura

Romper una llave en una cerradura puede ser uno de los problemas más devastadores de las cerraduras de las puertas, y lo digo desde la experiencia. Si nunca has tenido que lidiar con algo así, entonces estás de suerte. La razón por la que esto se convierte en un problema tan difícil de tratar es que una llave rota en una cerradura afecta otras facetas que ahora deberá tener en cuenta. Por ejemplo, su llave rota y el proceso de extraer esta clave rota de la ranura de la cerradura. Necesitas ayuda? aquí tienes un pequeño tutorial de ayuda para sacar la llave rota sin causar roturas de ningún tipo.

4. Cerraduras atascadas y llaves atascadas

Si estabas buscando aprender a arreglar una cerradura de puerta que está atascada, espero que esta entrada y algunas de nuestras otras entradas de blog te apunten en la dirección correcta. En este momento, creo que es innecesario repetirme, pero en aras de la claridad, permítanme que lo haga. No se deben ignorar los problemas de bloqueo de las puertas. Si la cerradura de su puerta está atascada, no la descuide.

No lo posponga para otro día porque piensa que tiene otros asuntos urgentes que atender. Si lo hace, pondrá en peligro su seguridad y infligirá más daños al marco y los herrajes de la puerta.

Las cerraduras se atascan por múltiples razones. Una razón común para que el bloqueo de una puerta se atasque es la acumulación de escombros que relojea los mecanismos internos. También, si el cerrojo o cerrojo está roto, el cerrojo de la puerta encallara. Cada uno de estos problemas de bloqueo de la puerta tiene diferentes causas, pero el punto final suele ser el mismo. Cada uno de ellos resulta en un bloqueo de la puerta que se bloquea y no funciona como debería.

5. Cilindro de la cerradura de giro

Si tiene la llave en el cilindro de la cerradura de su puerta y la gira, debería poder cerrar o abrir la puerta. Sin embargo, si se inserta la llave y gira todo el cilindro de la cerradura, es una señal que tiene un problema de cerradura de puerta más grande a mano que necesita ser solucionado. Fuera de todos los problemas de cerraduras de puertas que se han discutido, este es probablemente el más fácil de diagnosticar, pero no necesariamente el más fácil de resolver.

Si todo el cilindro de cierre está girando, normalmente apunta a un tornillo de fijación dañado o en un tornillo de fijación suelto. Esta sección puede sonar familiar al primer problema de cierre de puerta que se discutió, pero este es simplemente un enfoque más específico. Para resolver este problema, se debe acceder al tornillo de ajuste y apretarlo.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content