Mantenir la seva casa dones comença amb els panys de les portes. Aprendre quin és el millor per a cadascuna de les seves portes.
Mantingui la seva porta frontal segura sabent què pany instal·lar.

Aquí trobareu una descripció dels quatre tipus de panys més comuns:

1. Panys de pom
Un dels tipus més comuns de panys de porta, els panys de pom s’utilitzen en tot tipus de portes; porta d’entrada, porta de dormitori, portes de garatge o portes posteriors de pati.
Aquests panys tenen poms en ambdós costats. Un dels costats té un pany i l’altre costat té un orifici per desbloquejar la porta.

Quan reemplaci un pany de pom, assegureu-vos de determinar en quin costat de la porta està pany.

A causa que el mecanisme de bloqueig està dins el pom (en lloc de la porta) es pot trencar fàcilment amb un martell, clau anglesa o pedra i no ha de ser el pany de seguretat principal en una porta frontal.

2. Panys de palanca
Aquestes panys manejades es troben normalment en portes interiors, se senten agradables a la mà i són més elegants que els panys estàndard de la perilla. També són de fàcil accés per a la població discapacitada. La majoria dels panys amb palanca no requereixen claus. El bloqueig implica pressionar o girar un botó a la cara interior.

Com que aquest tipus de pany de porta funciona com els panys de pom, poden trencar-se amb força i no es recomanen com l’única línia de defensa en una porta frontal.

Més tipus de panys en aquest article.

3. Panys de seguretat
Aquest tipus de pany de porta és el pany de porta davantera més comú – per una bona raó. Els forrellats són els més segurs i rendibles. Els forrellats usen un forrellat metàl·lic que llisca en el forrellat de la porta. El forrellat és controlat per un pestell dins de la porta i un pany a l’exterior.

Hi ha quatre tipus de panys:

Panys simples – Trobades en la majoria de les portes davanteres, aquest tipus de pany té el pany amb pany a l’exterior de la porta i un pany fixada a l’interior.

Forrellats de doble forrellat – Aquest tipus de pany de porta té un cilindre de clau en banda i banda de la porta i no hi ha una forquilla. Aquestes panys requereixen una clau, que podria ser perillosa en emergències. Una clau ha de ser accessible per a les persones que estan dins.

Els forrellats són a l’interior de la porta i només necessiten un orifici trepat directament a través de la porta per al cilindre de la llanda.
Els forrellats de seguretat – Aquest tipus de panys són forrellats de seguretat realment dobles que tenen una clau que sembla una forquilla ocultes a l’interior. Es pot retirar quan l’espai està buit. Aquestes panys són cares i requereixen una clau externa per retirar la forquilla.

4. Coixinets d’entrada sense clau
Els panys controlades electrònicament són essencialment panys morts que utilitzen un teclat numèric en lloc d’una clau. Necessiten un codi per obrir el forrellat. Més costoses que altres panys, els panys electròniques compten amb un dels dos tipus d’entrades sense clau: el sistema touch pad o targeta (o tag).

Si voleu canviar un pany existent per un coixinet d’entrada sense clau, contracti un instal·lador experimentat. Un manyà professional pot assegurar-se que el pany estigui ben assentada, operi suaument i no comprometi la seguretat de la porta.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×