El primer que has de tenir en compte en la neteja, com en tots els aspectes, aquest és un punt important per a una bona conservació. Tenes de treure de manera regular la pols que s’ajunta a tota la perfileria amb un plomall o amb un drap suau. També has de rentar tota la superfície amb aigua i sabó neutre cada vegada que ho vegis necessari per eliminar la brutícia i les taques. D’aquesta manera, has netejar els vidres en una finestra o en portes, si les tens, aquests fan part de la fusteria, i quan estan descuidats donen molt mal aspecte a l’habitatge.

En llocs humits com ara zones de platja,els experts aconsellen elaborar tots els processos de neteja més sovint. A part és beneficiós comprovar periòdicament el bon funcionament dels mecanismes. Tingues en compte que mai has de fas servir productes abrasius que puguin perjudicar les teves portes o finestres.

EL DISSENY I LA FUSTERIA D’ALUMINI

Dins el sector de la construcció i en concret , el disseny a l’hora d’autoritzar un projecte és fonamental. Si la funcionalitat, qualitat i durabilitat són tres de les aptituds amb què ja comptem, amb el disseny hem de fer el mateix. Tenint en compte que aquest món va de la mà amb la moda i tendències de moment ja que no pot deixar d’avançar, donar-li a el client noves propostes pel que fa a colors, formes, acabats i altres, també en aïllaments, respecte cap al medi ambient i optimització de l’energia és fonamental si volem uns acabats de primera qualitat. Els avenços tecnològics han deixat millores en la fusteria de la manera que el clima deixa de ser un inconvenient i obviem la corrosió en els perfils gràcies al lacat, millorem l’aïllament acústic, ens lliurem de danys creats pel fred, el sol o la humitat, fem més eficient energèticament parlant la nostra llar o negoci i donem suport al reciclatge ia la bona gestió dels residus metàl·lics. Amb tot això, hem de triar els acabats estètics que més ens convinguin. Al tractar-se d’un material tan versàtil, l’alumini amb l’acabat lacat ens deixa escollir entre colors i textures, atès que la qualitat del producte no es veurà danyada per l’elecció.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×