A partir del 9 d’abril s’elimina la possibilitat de que les persones d’una mateixa bombolla de convivència puguin traspassar el perímetre de la comarca per reduir la mobilitat a Catalunya. Aquesta mesura entra en vigor divendres 9 a les 00.00h. D’altres mesures com el confinament nocturn, de 22h a 6h, o l’obligació de les empreses a limitar la mobilitat laboral i potenciar el treball a distància es mantenen.

El cap de setmana els Mossos d’Esquadra i els agents rurals establiran un dispositiu control i mobilitat als diferents parcs naturals de Catalunya, després que per Setmana Santa es detectés un increment molt important de persones.

Amb el retorn al confinament comarcal es permet tota la mobilitat essencial i justificada, així com la vinculada a les competicions esportives autoritzades, però no la relacionada amb activitats culturals, turístiques o de restauració. La resolució també especifica expressament la inclusió de determinades activitats, com els llits elàstics o els jocs d’escapada (escape room), entre les activitats recreatives suspeses.

La restricció de la mobilitat s’allarga fins el 19 d’abril i es mantenen la resta de mesures ja establertes.

Les trobades familiars i/o socials es permeten sempre que no se superin les sis persones, llevat que siguin convivents, i no suposin la confluència de més de dues bombolles de convivència

https://web.gencat.cat/ca/activem/restriccions-territorials/catalunya/

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=897726

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/403302/govern-elimina-lexcepcio-que-grups-bombolla-puguin-moure-comarques-partir-del-10-dabril

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content