Protegeix la teva porta. El 80% dels robatoris en domicilis es produeixen a través de la porta. (És la idea) Sempre que sigui possible, una porta cuirassada augmentarà notablement les possibilitats de resistència davant un robatori. Per evitar que la apalanquen, una porta cuirassada frustrarà qualsevol intent d’apalancament. En cas de no ser possible, reforça la part de les frontisses de la teva porta amb pivots d’acer. III Tria portes cuirassades amb un nivell de seguretat EN 1627 classe 3 o superior segons normativa europea. Revisa el correcte funcionament de l’cilindre i, arribat el cas, actualitza’l per un cilindre d’última tecnologia el duplicat de clau requereixi de targeta amb codi del producte, ja que, sempre et oferirà més seguretat. Procura que la teva porta tingui al menys tres punts de tancament separats (independents) i, si pot ser, al menys dos d’ells de ganxo. Portarà més temps obrir-la i el lladre pot desistir.

Els escuts protectors al pany, amaguen la marca de l’barret fort i són una mesura dissuasòria. Va sempre a experts en seguretat acreditats amb servei tècnic 24/7. El conserge ha d’estar a càrrec només de la seguretat de l’edifici. Els molls recuperadors i retenidors asseguren que les portes d’accés es tanquin sempre correctament. Les càmeres de seguretat han de ser col·locades en pla horitzontal i en llocs amb bona il·luminació, mai a contrallum. Utilitza productes amb qualitat certificada, amb segells de qualitat UNE, EN, ES, ISO, AENOR, CNPP, SKG, vostès … Les finestres més segures són les tipus oscil·lobatents. Per la teva seguretat utilitza productes provats i certificats per laboratoris independents.

TANCA

Si vas a estar fora uns dies, recorda: portes i finestres tancades. A l’sortir, assegura’t de tancar-les bé. També les que donen a patis o soterranis. Tanca sempre amb clau, no només amb la relliscada, perquè pot obrir-se fàcilment. Revisa que no hi hagi buit entre la porta i el terra. Tanca el pas de gas i aigua.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×